Цветан Цветанов обяви кандидат кметовете за Пазарджик и областа

Заместник-председателят на ГЕРБ и председател на Националния предизборен щаб Цветан Цветанов обяви кандидатите за кметове на общини в област Пазарджик. За Пазарджик единодушно е издигната кандидатурата на областният координатор на ПП ГЕРБ Найден Шопов. Той е икономист по професия, има собствен бизнес и е обявен за предприемач за 2014 година от „Сдружението на предприемачите“ в Пазарджик.

„Единственият ни опонент на местните избори е популизмът и аз съм убеден, че потенциала, управленските програми и визията, които ГЕРБ предлага  са реалистични политики,  които можем да изпълним.  Искаме на агресията на опонентите да отговорим с аргументи. Не очаквайте от нас да даваме неизпълними обещания и да бъдем агресивни, да бъдем популисти  и да разделяме обществото на наши и ваши“, категоричен бе Цветанов.

За Панагюрище  – безапелационно  за втори мандат бе издигната кандидатурата на инж. Никола Белишки; В Ракитово за втори път ГЕРБ издига кандидатурата на д-р Любомир Петков; Велинград – ветеринарният лекар д-р Костадин Коев; Септември – предприемачът Марин Рачев; Белово – общинският председател на ГЕРБ Васил Савов; Брацигово – икономистът и данъчен експерт Петко Петков; Батак –   инж.Атанас Коларов; Сърница – педагогът Аки Пехливан; в Лесичово – за втори мандат инж. Сергей Лазаров. ПП ГЕРБ в община Стрелча  издига инж. Васил Цветков, геодезист по професия, в Пещера- Николай Зайчев юрист по образование.

„ ГЕРБ е единствената партия, която участвайки в изпълнителната власт и две години по-късно, в местни избори, повишава резултатите си. Това означава, че оценката на обществото е много ясна“, каза още Цветан Цветанов.

 

gerb.bg

velingradnews

%d блогъра харесват това: