Борисов: Няма нужда да се лекувате в чужбина!

 Борисов: Няма нужда да се лекувате в чужбина!

снимка: БТА

С висококвалифицираната работна ръка, в лицето на докторите и хирурзите и новата апаратура българите ще се убедят постепенно, че няма нужда да ходят да се лекуват в чужбина.                          С  висококвалифицираната работна ръка, в лицето на докторите и хирурзите и новата апаратура българите ще се убедят постепенно, че няма нужда да ходят да се лекуват в чужбина.

Това каза премиерът Бойко Борисов по време на откриването на новоизградения Център за ранна диагностика и профилактика на онкологични заболявания към УМБАЛ „Александровска“.
Премиерът посочи, че 200 000 души преминават за година през болницата. „В тази аула можете да наблюдавате най-добрите ни специалисти. Апаратурата е най-добрата в света. Това го казват докторите, аз им вярвам, заяви Бойко Борисов. По думите му, с новата апаратура лечението приключва с едно влизане в болницата.
„С божията помощ и вашата експертиза тези хора се връщат на работа, а ние като държава имаме нужда по-бързо пациентите да се връщат на работа. Истински се радвам на двамата министри – Лиляна Павлова и д-р Петър Москов, защото работят в изключителен синхрон.

Само мога да им пожелая да продължат така. Имат цялата ни подкрепа, както и вчера Кристалина Георгиева каза, че сме втори по усвояване. Най-добрите сме в Европа по изготвяне на проекти. Оптимист съм за бъдещето“, каза той и пожела весели празници на всички.

dnes.bg

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *