Движение по проблема занемарен гробищен парк

 Движение по проблема занемарен гробищен парк

Длъжна съм да напиша ,че.Преди време повдигнах въпроса за занемарения гробищен парк и рекета на циганите които са назначени за да се грижат и да поддръжкат гробищата.Сега се връщам от там и трябва да ви кажа, че протеста ни има резултат .Храстите и бурените са изчистени,пътеките днес ги засипваха с пръст,преливащите контейнери са изчистени.Хайката постоянни мангали ги няма.Служителите не ти предлагат срещу10 лева да махнат две треви.Смятам ,че наше право е да критикуваме и да изискваме .Но наше задължение е и да бъдем коректни и когато молбата и критиката ни е чути да благодарим за добре свършената работа.И както казах по отношението към мъртвите ще разберем какво е отношението към живите.Надявам се, че тази акция не е предизборна.Защото бъдете сигурни, че ще следим и алармираме своевременно за всяка нередност и неправда.Проблема не е само в управниците ,а в заспалото гражданско общество..Нека да бъдем активни за да живеем по добре .Благодаря.

Milena Mavrova

velingradnews

Свързана публикации

1 Comment

  • Миленке, мари глупава, нали знаеш, че това ти го е подсигурил Гълъбаря, който не знае къде е гробищният парк! Да ви …..и управата! На теб, Миленке с това ли ти казаха да ги хвалиш???? Срам нямяте ! Мъртвите ни роднини ползвате за провокация…????!!!!
    Гълъбаря е от седмица и е спрял циганите, кражбите, може и Ислямска държава е спрял???? Как не ви е срам, БЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ, ЗАСРАМЕТЕ СЕ БЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *