Център за обществена подкрепа отбеляза десетгодишния си юбилей

 Център за обществена подкрепа отбеляза десетгодишния си юбилей

На 31.10.2018г. от 16:00ч. в ТИЦ- Велинград, Център за обществена подкрепа отбеляза своя 10 годишен юбилей. На събитието присъстваха представители на общинска администрация,директорът на дирекция „Социално подпомагане”- Велинград, началник на отдел „Закрила на детето”, директори на училища и социални услуги. Поздравителен адрес и плакет от името на кмета д-р Костадин Коев, връчи Мариана Зинкова- началник на отдел „Хуманитарни и социални дейност”.
Директорът на услугата г-жа Нанова сподели, че през изминалите години екипът неотменно е следвал мотото „Всички сме специални и неповторими”.
„Десет години специалистите ни бяха опора на близо 2000 деца и семейства”- допълни още тя. За да осигурят професионална и квалифицирана помощ на децата в риск и техните семейства, Центърът за обществена подкрепа, предлага широк набор от социални услуги с различна насоченост.
През годините специалистите на ЦОП са създали и ателиета по интереси като приложно изкуство, арт-ателие, света на приказките, цветарство, стил и красота, фотография. Целта на ателиетата е да насърчава разгръщането на творческите способности на децата и развитие на личностния им потенциал.

velingradnews

Свързана публикации

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *